Jom Kongsi Artikel Ini
Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. Raya ketiga hingga kelima. Nampak macam lama. Tapi disebabkan beberapa faktor dan urusan, sebenarnya dalam lima hari tu, tiga hari je pergi beraya. 


Alhamdulillah, tahun ni Chik Tie sempat menziarah rumah tok tok sedara sebelah arwah nenek. Tak ramai dah yang masih ada, jadi gunakan kesempatan ni untuk gembirakan mereka.

Ni keluarga Abrar, ex boss Chik Tie dulu. Penguasaha Taska Abrar. Orang yang banyak mengajar Chik Tie dalam urusan kerja, dan kehidupan jugak.

Memandangkan Chik Tie tak ada di hari raya pertama, tak adalah Chik Tie dalam gambar beramai ramai. Jadi whatsapp penganti diri. SOb sob sob

Bukan main lagi mereka posing, lepas tu whatsapp dalam family group whatsapp. Amboi amboi amboii sangat.

 Puteri berdua ni anak sedara sulung dan nombor dua Chik Tie. Dah besar besar dah. Dah boleh bergilir baju, dan tudung. Kasut tak boleh, sebab bentuk kaki besar kechik berbeza.

Alhamdulillah, dapat bawa ma jumpa kawan kawan, sedara mara. Walaupun tak sempat menziarah semua, inshaAllah nanti berkelapangan kita pergi. Kat rumah pun ramai yang datang. Alhamdulillah.
Bila dah mula kerja, bercinta juga nak cari mood balik. Hari ni pun masih terawang-awang. Apa pun, perjuangan perlu diteruskan. Hihi. 

Artikel Ditulis Oleh Siti Nurhayati Dollah

    6 Ulasan

  1. C i k R e n e x Julai 11, 2017 at 4:21 am Balas

    Meriahhh hari raya chiktie. 😊

  2. Siti Nurhayati Dollah Julai 26, 2017 at 11:34 pm Balas

    Alhamdulillah. Dapat berkumpul bersama keluarga, kawan kawan, kenalan, tu satu kegembiraan yang tak terkira dah

  3. Adam Julai 27, 2017 at 7:58 am Balas

    Amboi amboi amboii sangat.
    Besarnya galah untuk selfie.

  4. Siti Nurhayati Dollah September 13, 2017 at 2:41 am Balas

    Hahha. galah bukan sebarang galah. ^_^

  5. Alisia Mei 25, 2018 at 3:09 pm Balas

    Dah nak Hari Raya lagi. Masa lepas dengan begitu cepat. Semoga semua hidup dengan aman dan gembira.

    • sitinurhayati Mei 26, 2018 at 8:25 am Balas

      insyaAllah. terima kasih 😊

Leave a Comment




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.