Cerita raya, cerita makan

Assalamualaikum semua. Masih mood raya, jadi cerita pun masih hal raya.Raya dan makanan, berpisah tiada. Minggu ni Chik Tie tak balik kampung, jadi kesempatan masa ada di Terengganu ni, bolehlah jemput abang Ngah Chik Tie datang beraya.  Niat hari tu bulan puasa nak berbuka puasa sama-sama, tapi tak sempat sebab asal hari minggu je Chik […]

Teruskan membaca

Idea menu berbuka puasa

Assalamualaikum. Salam sejahtera semua 🙂 Dah masuk hari ke-4 dah kita puasa.  Awal awal puasa ni, menu tu masih lagi tak susah nak cari. nanti dah hujung hujung nanti barulah payah sikit haha. Yang penting, bersederhana. Saja share menu Chik Tie untuk hari ke-2 dan ke-3 . Bolehlah nanti diguna pakai kalau dah tak ada […]

Teruskan membaca