Warna warni di Aidilfitri Part 2 (team beraya kelantan)

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. Raya ketiga hingga kelima. Nampak macam lama. Tapi disebabkan beberapa faktor dan urusan, sebenarnya dalam lima hari tu, tiga hari je pergi beraya.  Alhamdulillah, tahun […]

Teruskan membaca

Warna warni di Aidilfitri Part 1 (team beraya kemaman)

Alhamdulillah. Selamat hari raya semua. Ramai yang dah kembali bekerja, dan ada juga yang baru nak mula beraya sebab minggu pertama tak dapat cuti raya. Apa pun, Chik Tie doakan semuanya gembira, bahagia, dan dalam perlindungan Allah. Hari raya pertama dan kedua Chik Tie di Kemaman, giliran sebelah suami tahun ni. Alhamdulillah, tahun ni lengkap. […]

Teruskan membaca

Balik kampung oooo balik kampung

Hari ni dah 26 Ramadan. Ada yang dah balik kampung, ada yang dalam perjalanan balik, dan baru nak memulakan perjalanan. Chik Tie doakan perjalanan anda semua dipermudahkan, dan sampai ke kampung dengan selamat. Dan selamat kembali semula ke bandar. Berhati-hati di jalan raya. Jangan pandu dengan emosi. chik Tie faham, memang kalau kita kena himpit […]

Teruskan membaca

Warna warna Ramadan

Alhamdulillah, sudah hari ke-24 kita berpuasa. 24 hari dalam bulan Ramadan yang penuh berkat, dan rahmat.  Semalam 18 Jun, Chik Tie genap 30 tahun. Alhamdulillah. Untuk peluang yang masih dikurnia. Semoga Chik Tie terus diberikan kesihatan, dan ruang untuk terus melaksanakan kebaikan. Semalam juga, kami terlibat dengan Majlis Penyampaian Sumbangan Hari raya Aidilfitri oleh  Badan Amal […]

Teruskan membaca