Hai, saya chiktie. Seorang blogger kelahiran Kelate, dan menetap di Terengganu. Blog Chik Tie banyak berkisar tentang kehidupan, kerjaya, dan minat Chik Tie. Selamat berkenalan semua.
Pertanyaan dan review boleh hubungi admin@chiktie.com

Alhamdulillah. Selesai sudah tugasan untuk urusetia Bakat Kesenian OKU 2017. Pertandingan tahunan yang sentiasa mendebarkan jiwa raga. Tahniah dan terima kasih pada semua yang terlibat. Juara Keseluruhan : PDK Daerah […]

Sudah lama tak bersua di muka blog. Aduhai. Nak kata sibuk tak sibuk juga. Tapi itulah kan. Komitmen yang tak dapat diseimbangkan. Salah sendiri, bukan salah jiran sebelah. Hihi tiba-tiba. […]

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. […]

Alhamdulillah. Selamat hari raya semua. Ramai yang dah kembali bekerja, dan ada juga yang baru nak mula beraya sebab minggu pertama tak dapat cuti raya. Apa pun, Chik Tie doakan […]

Hari ni dah 26 Ramadan. Ada yang dah balik kampung, ada yang dalam perjalanan balik, dan baru nak memulakan perjalanan. Chik Tie doakan perjalanan anda semua dipermudahkan, dan sampai ke […]

Alhamdulillah, sudah hari ke-24 kita berpuasa. 24 hari dalam bulan Ramadan yang penuh berkat, dan rahmat.  Semalam 18 Jun, Chik Tie genap 30 tahun. Alhamdulillah. Untuk peluang yang masih dikurnia. […]