Hai, saya chiktie. Seorang blogger kelahiran Kelate, dan menetap di Terengganu. Blog Chik Tie banyak berkisar tentang kehidupan, kerjaya, dan minat Chik Tie. Selamat berkenalan semua.
Pertanyaan dan review boleh hubungi [email protected]

Alhamdulillah. Selesai sudah tugasan untuk urusetia Bakat Kesenian OKU 2017. Pertandingan tahunan yang sentiasa mendebarkan jiwa raga. Tahniah dan terima kasih pada semua yang terlibat. Juara Keseluruhan : PDK Daerah […]

Sudah lama tak bersua di muka blog. Aduhai. Nak kata sibuk tak sibuk juga. Tapi itulah kan. Komitmen yang tak dapat diseimbangkan. Salah sendiri, bukan salah jiran sebelah. Hihi tiba-tiba. […]

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. […]

Alhamdulillah. Selamat hari raya semua. Ramai yang dah kembali bekerja, dan ada juga yang baru nak mula beraya sebab minggu pertama tak dapat cuti raya. Apa pun, Chik Tie doakan […]

Hari ni dah 26 Ramadan. Ada yang dah balik kampung, ada yang dalam perjalanan balik, dan baru nak memulakan perjalanan. Chik Tie doakan perjalanan anda semua dipermudahkan, dan sampai ke […]

Alhamdulillah, sudah hari ke-24 kita berpuasa. 24 hari dalam bulan Ramadan yang penuh berkat, dan rahmat.  Semalam 18 Jun, Chik Tie genap 30 tahun. Alhamdulillah. Untuk peluang yang masih dikurnia. […]