Cerita raya, cerita makan

Assalamualaikum semua. Masih mood raya, jadi cerita pun masih hal raya.Raya dan makanan, berpisah tiada. Minggu ni Chik Tie tak balik kampung, jadi kesempatan masa ada di Terengganu ni, bolehlah jemput abang Ngah Chik Tie datang beraya.  Niat hari tu bulan puasa nak berbuka puasa sama-sama, tapi tak sempat sebab asal hari minggu je Chik […]

Teruskan membaca

Welcome back

Assalamualaikum. Selamat kembali ke landasan blog untuk diri sendiri. Gigih import entry entry lama, tapi belum berhasil. Nanti kita cuba lagi. Banyak kenangan dan ilmu dalam entry lama.  Perubahan pun banyak berlaku dalam setahun dua ni. Selamat berkenalan buat yang baru pertama kali mengenali Chik Tie. Nanti kita berkenalan dengan lebih lanjut. Jom recharge energy […]

Teruskan membaca