Warna warni di Aidilfitri Part 2 (team beraya kelantan)

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. Raya ketiga hingga kelima. Nampak macam lama. Tapi disebabkan beberapa faktor dan urusan, sebenarnya dalam lima hari tu, tiga hari je pergi beraya.  Alhamdulillah, tahun […]

Teruskan membaca

It hard to say goodbye

Disebabkan Chik Tie dapat surat tawaran, Chik Tie pun terpaksa berpisah dengan anak anak asuhan kesayangan Chik Tie ni. Memang sebetulnya tahun ni saja Chik Tie mengasuh, ingatkan sempat sampai hujung tahun, rupanya kita merancang, perancangan dan ketentuan Allah lebih hebat.  Chik Tie belum dapat penempatan lagi, tapi untuk memudahkan anak-anak asuhan sesuaikan diri di […]

Teruskan membaca

Ukhwah Ramadhan

Alhamdulillah. 18 Jun tarikh lahir Chik Tie. Pada t tarikh yang sama berbuka puasa bersama team Dexandra #teamabamjoe . Sempat bertemu muka dengan rakan-rakan yang ada antaranya belum pernah bertemu muka. Sekejab tapi bermakna. InsyaAllah jumpa lagi nanti.   Dah nak masuk 3 series dah Chik Tie tahun depan Cepatnya masa berlalu, Chik Tie ingat Chik […]

Teruskan membaca