Tips: Masak pantas di hari bekerja

Assalamualaikum semua. Dapat masak sendiri di rumah adalah satu kepuasan bagi kita kan? Terutama bila tengok suami, anak-anak dan ahli keluarga seronok menikmati makanan yang kita masak. Biarlah menu biasa-biasa, tapi tetap rasa puas hati. Tips: Masak pantas di hari bekerja Hari ni Chik Tie nak kongsi serba sedikit tips masak pantas di hari bekerja […]

Teruskan membaca

Jejak makanan

Cerita hari minggu selepas cuti panjang cuti kahwin, dan bersambung ke cuti tahun baru cina. ┬áSempat singgah makan di restoran Flavours Bangsar. Restoran milik Chef Riz, berhadapan dengan Bangsar Village.   Nampak chef Riz tengah masak masa mula-mula sampai. Okay, saya bagi 4/5 bintang untuk makanan di Flavours Bangsar. Eh, dah macam Masterchef pulak nak […]

Teruskan membaca