Assalamualaikum semua. Masih mood raya, jadi cerita pun masih hal raya.Raya dan makanan, berpisah tiada. Minggu ni Chik Tie tak balik kampung, jadi kesempatan masa ada di Terengganu ni, bolehlah […]

Assalamualaikum semua. Tak lambat lagi kan nak ucapkan “Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin” pada semua.  Hari ni dah masuk 7 Syawal. Sekejab je masa berlalu. Sebulan puasa, lepas […]

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. […]

Syawal dah nak meninggalkan kita. Chik Tie baru nak update pasal Hari Raya. Aduyai pun. Tak apalah, asalkan ada untuk kenang-kenangan dan tatapan di kemudian hari. Tahun ni raya pertama […]