Assalamualaikum semua. Ya Allah, baru jumpa jalan nak login blog ke Chik Tie tu. Hihi. Begitulah di zaman facebook dan instagram ini. Bila dah post di sana, terlupa terus nak […]

Cerita raya belum habis. Minggu terakhir ni, banyak juga dapat jemputan rumah terbuka. Tak ketinggalan jemputan dari pejabat-pejabat  yang terdekat. Terima kasih atas jemputan dan ingatan. Kali ni cerita pasal […]

Assalamualaikum semua.  Okay baru ni di ENTRY NI—> Segmen Deko pun Bermula <—— Chik Tie ada share pasal proses survey dan beli tiles di Kemaman. Alhamdulillah. Dah siap pasang. Nanti […]

Alhamdulillah. Chik Tie dah selesai satu tugasan dalam #dekodekorumahsns . Minggu ni Chik Tie balik Teluk Kalong. Dapatlah selesaikan sesi memilih kemasan lantai dan sebagainya.  Bila banyak banyak macam ni, […]

Assalamualaikum semua. Lama tak bersua di laman blog ni. Rindu. Rinduuuuuuuu serindu rindunya. Gitu. Sering kali tidak ketemu jalan pulang ke blog. Hari ni baru jumpa. Dah nak masuk dua […]