Assalamualaikum, hai. Hujung minggu ni ada yang jalan-jalan cari makan kan?  Jadi Chik Tie sengaja wujudkan kategori Makan di mana untuk memudahkan kawan-kawan semua. Kali ni Makan di mana:  Nasi Kerabu […]

Assalamualaikum semua. Ya Allah, baru jumpa jalan nak login blog ke Chik Tie tu. Hihi. Begitulah di zaman facebook dan instagram ini. Bila dah post di sana, terlupa terus nak […]

Merdeka ! Laungan 31 Ogos sejak merdeka 61 tahun yang lalu. Alhamdulillah. Diizinkan merasa nikmat merasai kemerdekaan Malaysia.  Semoga negara kita, terus berada di bawah payung rahmat Allah. Walaupun tak […]