Hari: Mei 16, 2018

Kuala Terengganu, ramadhan

Ramadan yang dirindu

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Diberi peluang bertemu dengan bulan Ramadan yang dirindu dan ditunggu. Tahun ke-2 berpuasa di Kuala Terengganu.  Sebelum ni berpuasa dengan ma di Kelantan. Suasana puasa di sini tak jauh beza dengan di Kelate, cuma adalah beberapa suasana yang Chik Tie akan balik Kelate untuk menikmati suasana Ramadan.  Antaranya terawih bersama ma, dan makan …

glass painting

Art of glass painting

Assalamualaikum..   Habislah.. sawan update blog dah menyerang.  Huhuhuuhuhu. Sabar jer lah.  Disebabkan update kat mrs.ayieblog.com ada script error apa semua tu I don’t care (care sebenarnya).  Jadi Mrs.Ayie nak kongsi sekali lagi blog yang ada jual peralatan seni lukisan kaca ni.  Mrs.Ayie susah okey nak cari cat kaca ni,  jadi mungkin ada jugak yang …