Selasa, 4 Julai 2017

Warna warni di Aidilfitri Part 2 (team beraya kelantan)

8:23:00 PG 1 Comments

Jumpa lagi semua. Maklumlah, tengah semangat. Update laju laju sementara masih ada semangat yang berkobar kobar ni. Okay masih cerita raya, kali ni Chik Tie sambung beraya di Kelate pulak. Raya ketiga hingga kelima. Nampak macam lama. Tapi disebabkan beberapa faktor dan urusan, sebenarnya dalam lima hari tu, tiga hari je pergi beraya. 



Ahad, 2 Julai 2017

Warna warni di Aidilfitri Part 1 (team beraya kemaman)

9:22:00 PTG 8 Comments

Alhamdulillah. Selamat hari raya semua. Ramai yang dah kembali bekerja, dan ada juga yang baru nak mula beraya sebab minggu pertama tak dapat cuti raya. Apa pun, Chik Tie doakan semuanya gembira, bahagia, dan dalam perlindungan Allah.

Hari raya pertama dan kedua Chik Tie di Kemaman, giliran sebelah suami tahun ni. Alhamdulillah, tahun ni lengkap. Kak long, adik adik semua ada. Yang belajar di Jepun dah pun selamat pulang. Jadi lengkaplah kami tahun ni. Alhamdulillah. Raya tahun depan kita tambah ahli baru ^_^ Aminn ya Rabbal Alamin.


 Keluarga sebelah suami di Kemaman. 6 beradik semuanya. 

Rabu, 21 Jun 2017

Follow Us @soratemplates